First Lady ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 168 Rep Puan : 309 Kayıt tarihi : 10/10/09 Yaş : 27 Nerden : Laydis'yadan
| Konu: Komik 6 Fıkra XD Paz Ekim 11, 2009 3:35 pm | |
| 1. fıkra) 500 kuruş birgün ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu kosode dondurma satan adam diye cevap verır
2. fıkra) banada geir bır gun bı adamın 3 oglu varmıs en büyük ortancı en ufak babası en büyük olana bana bı bardak su getır demıs buyuk olanda ortancıya babam bı bardak su ıstıyo gıt getır demıs ortancıda en ufaga babam bı bardak su ıstıyo gıt getır demıs oglanda babasına demıs kı
BABA BUNLARDAN SANA HAYIR YOK KALK KENDI SUYUNU KENDIN İC BİR BARDAKTA BANA GETIR
3. fıkra) Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer. - Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar. Satici - Hangisi beyim ? ve devam eder : - Barbie spora gidiyor 19.95 usd - Barbie alisverisde 19.95 usd - Barbie discoda 19.95 usd - Barbie plajda 19.95 usd - Barbie bosandi 265 usd Adam sasirir. -Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ? Satici cevaplar : - Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz.
4. fıkra) yıldızlar Öğretmen, sınıfta gökyüzü ile ilgili bir yazı okudu.Sonra bu yazıyla ilgili çocoklara soru sordu: -Ayşe, bana bildiğin yıldızları sayar mısın? Ayşe düşünmeden yanıtladı: -Pop yıldızları, spor yıldızları,sinema yıldızları...
5. fıkra) ali,dursun,ömer Birgün ali,dursun ve ömer bir uçağa binmişler. alinin elinde muz dursunun elinde domates ömerin elinde ise bomba varmış. ali bir süre sonra açıkmış. elindeki muzu yemiş ve kabuğunu aşağıya atmış. oradan geçen birinin ayağı kayıp düşmüş ve ağlamış. oradaki insanlar neden ağladığını sormuş. adam:''biri muzun kabuğunu attı ve kaydım, düştüm ağliyam''demiş. ve sonrada dursun açıkmış domatesini yemiş ve kabuğunu aşağıya atmış oradan ugeçen adam yine düşmüş. adamlar neden düştüğünü sormuşlar ve adam:''biri domates kabuğunu yere attı bende kaydım, düştüm, ağliyam''demiş. bu seferde ömer elindeki bombayı aşagıya atmış ve o sırada adam bir fıs etmiş bütün evler yıkılmış. o sırada adam gülmüş,gülmüş oradaki adamlar neden güldüğünü sormuşlar ve adam:''Bir fıs attım evler yıkıldı''demiş.
6. fıkra) 4 cümle Bir çocuğa öğretmeni bana 4 tane cümle yaz demiş. Çocuk babasının yanına gitmiş babasına baba bana bir cümle yaz demiş baba:git başımdan eşaleşek demiş.Çocuk bu sefer annesinin yanına gitmiş anne bana bir cümle söyle demiş anne:hadi yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş.Çocuk bu sefer ablasının yanına gitmiş abla bana bir cümle söyle demiş abla:bugün görüşemem çünkü randevum var demiş.Sonra çocuk bebek kardeşinin yanına gitmiş bebek bana bir cümle söyle demiş bebek:pili bitti pili bitti demiş.Sonra çocuk öğretmenine cümleleleri söylemiş öğretmeni söyle cümlelelerini demiş çocuk git başımdan eşaleşek demiş 2yi oku demiş yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş öğretmen hadi müdüre gidelim demiş çocuk bugün gelemem randevum var demiş sonra müdüre gitmişler müdür bayılınca çocuk pili bitti pili bitti demiş.
Umarım beğenirsiniz=) Bence bazıları çok komikler..! | |
|
Liaηηa● Moderatör
| Konu: Geri: Komik 6 Fıkra XD Çarş. Ekim 28, 2009 7:41 pm | |
| Ahahah... BazıLarı süperdi :) | |
|
rebel_angel_13 Co Admin
Mesaj Sayısı : 421 Rep Puan : 476 Kayıt tarihi : 08/10/09 Yaş : 28 Nerden : Stockholm
| Konu: Geri: Komik 6 Fıkra XD Perş. Ekim 29, 2009 12:34 am | |
| | |
|