DusLer Diyari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DusLer Diyari

Sınır Tanımıyoruz :)

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :(

2 posters
YazarMesaj
Pemßis
Admin
Admin
Pemßis

Rep Puan : 813

H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :( Empty
MesajKonu: H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :(   H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :( I_icon_minitimeC.tesi Kas. 14, 2009 12:36 pm

SAĞLIK Bakanlığı, A gribi nedeniyle çeşitli illerde toplam 20 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 60'a yükseldiğini bildirdi. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 11 hastanın da solunum cihazına bağlı olduğu belirtilerek şöyle denildi: "Halen pandemik grip sebebiyle hastanelerde yatan hasta sayısı 202'dir. Bunların 40'ının takip ve tedavisi yoğun bakımlarda sürdürülmekte, 11 hastanın takibi de solunum cihazına bağlı olarak devam etmektedir. Aşılama çalışmalarının başlamasından bu yana hacı adayları ile güvenlik ve temizlik hizmetlerinde çalışan sözleşmeli personel, idari işlerde çalışan personel, eczacılar, serbest çalışan diş hekimleri de dahil olmak üzere tüm sağlık çalışanlarından toplam yaklaşık 250 bin kişi aşılanmıştır. Aşılananlar arasında hayatı tehdit edici ciddi yan etkilere rastlanmamıştır. Sağlık kuruluşlarında çalışan bazı personelin aşılama kapsamına alınmadığına dair açıklama ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır." Açıklamada, pandemik gripten korunmanın bilinen en etkili yolunun aşılanma olduğu vurgulandı.

Ama ben hala aşı olmayı düşünmüyorum ..
http://duslerdiyari.eniyiforum.net
Liaηηa●
Moderatör
Moderatör
Liaηηa●

Rep Puan : 325

H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :( Empty
MesajKonu: Geri: H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :(   H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :( I_icon_minitimePtsi Kas. 16, 2009 10:20 pm

Üzücü bir durum :((
Bende düşünmüyorum ^^

H1N1 Virüsünden 20 Kişi daha öLdü :(
1 sayfadaki 1 sayfası